За документи, подлежащи на легализация, отваряме фирмената ни приемна на ул. Александър Жендов 6, до Консулски Отдел на МВнР.

Къде да ни намерите?

Поради множеството запитвания през настоящото извънредно положение във връзка с легализацията на документи, за вас отваря врати на 04.05.2020 г. фирмената ни приемна офис Жендов.

От тази дата ще се извършва прием на документи както в приемна - офис Жендов, така и в приемна – офис Витошка.
     •   Офис Жендов се намира на ул. Александър Жендов 6, до Консулски отдел на МнВР, с работно време от 9:00ч. до 18:00 ч.
     •   Офис Витошка се намира на бул. Витошка 23, с работно време от 10:00 до 19:00 ч.
     •   За всеки ваш казус, свързан с легализация, нашите експерти ще Ви дадат безплатна консултация на тел. 0893 457 698.

Кои са институциите, които поставят Апостил (APOSTILLE)?

В България документи се легализират от:
   •  Министерството на правосъдието
   •  Националния център за информация и документация (НАЦИД) ,
   •  Министерството на външните работи — Дирекция „Консулски отношения“ с работно време в извънредното положение от 09:00 до 17:30 ч.
   •  Oбластните администрации в Република България.

Как ще Ви помогнат нашите експерти?

Нашите колеги са експерти в областта на легализацията на документи, защото са запознати с промените в законодателството.

Те ще ви помогнат с разяснения за конкретния ваш документ: пред коя институция се представя, как се заверява с Апостил (APOSTILLE), за какво време може да се случи това и какъв е пътят за заверка на вашия документ.

Агенцията ни ще извърши цялостната услуга с включени заверки, държавни такси и в законово определен срок.

За повече информация относно какво точно представлява Апостил (APOSTILLE) , прочетете нашата статия "Най-важното, което трябва да знаете за поставяне на Апостил"


Какви мерки сме взели в работните помещения заради COVID-19?

При извънредното положение в страна, създало се поради пандемията на COVID-19, ние сме взели всички превантивни мерки, съобразени със санитарно-хигиенните изисквания на Министерство на Здравеопазването и Европейски център за превенция и контрол на заболяванията.

Всички наши колеги са инструктирани относно хигиенизиране на офисното пространство с цел предотвратяване на разпространението на вируса. Всички те работят с предпазни маски и ръкавици.

Нашата мисия е да осигурим безопасността, спокойствието и сигурността на нашите клиенти и колеги.

През изминалия месец положихме всички усилия да продължим работния ни процес онлайн и да обслужваме нашите клиенти, помагайки им с консултация за техните казуси и отговаряйки на неотложните им преводачески нужни.

Безопасна поръчка в три стъпки

На нашия сайт имаме изградена 3-стъпкова онлайн система, благодарение на която не се налага да идвате до наш офис за извършване на услуга, свързана с превод и легализация:

Стъпка 1: онлайн подаване на поръчка;
Стъпка 2: онлайн плащане;
Стъпка 3: получаване на документа онлайн и/или по куриер.

Като наш клиент, вие можете сами да направите избор чрез нашия онлайн калкулатор за какъв срок и цена, според бюджета ви, искате да бъде извършена услугата.

Всичко, което е нужно да знаете за това как да получите безопасна услуга за превод и/или легализация, може да прочетете в статията “Преводи на безопасен клик разстояние”.

Препоръчваме, когато е възможно, да се възползвате от нашите онлайн услуги - онлайн поръчка за превод и/или легализация, с цел да осигурим максималното ниво на сигурност за всички, както и да ограничим разпространението на вируса.

В нашия блог можете да намерите конкретна, полезна и детайлна информация относно различни казуси, свързани с превод и легализация, и стъпките за тяхното разрешаване.


За безплатна консултация и актуална информация, можете да се свържете с нас на тел. 0893 457 698, по имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или чрез нашия онлайн чат тук и ние ще ви помогнем за вашия конкретен случай.


Opening office Zvendov

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация