В кампанията на Multisport под наслов "Ден на маратонката" за втора поредна година, ние от агенция за преводи Арте.Док се включваме с голям ентусиазъм.
Каузата се бори срещу водене на заседнал начин на живот и последиците до които той води, мотивирайки хората да спортуват по-често. Според техни данни, днес само 20% от българите спортуват веднъж седмично.

Извършването на редовни физически дейности, като ходене, колоездене, трениране и др. предотвратява появата на сърдечни проблеми, диабет, рак, депресия; както и води до много позитиви:

•  подобряване на съня;
•  повишена способност за извършването на ежедневни дейности;
•  подобрена когнитивна способност и намаляване на риска от деменция;
•  подобряване на здравето на костите и мускулите.

Въпреки създалата се ситуация в България и по света, ние продължаваме да работим за нашите клиенти, макар и онлайн от вкъщи. И от комфорта на дома се включваме отново в Деня на маратонката, насърчавайки колегите си да бъдат по-активни, дори по време на социално дистанциране. 
Затова нашите колеги обуха маратонки и заедно се включихме в каузата за борба със заседналия начин на живот.

Ние играем народни танци заедно с танцов клуб Еньовче. Ако винаги сте имали желание да танцувате народни танци, но все не ви е оставало време, може да се включите в техните онлайн уроци

Тренираме заедно с Ваня от фитнес Феерия. Ако и на вас ви липсва фитнес залата, може да намерите инструктивни видеа тук.

Много спортни фирми и организации предоставят възможност за безплатен достъп до видеа за упражнения вкъщи - фитнес, йога, танци и др.
Независимо къде се намирате и независимо, че в този момент възможността ни за спортуване навън е ограничена, трябва да запомним, че е възможно да продължаваме да водим активен начин на живот.


За да съхраним вашата безопасност, ние можем да преведем ваша поръчка на превод, без риск от излагане на вируси. Това може да направите чрез онлайн поръчка на нашия сайт. Статията ни ще ви покаже как да си гарантирате безопасна поръчка за превод в 3 лесни стъпки.

За безплатна консултация и актуална информация, свържете се с нас на тел. 0896 731 605 или имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Ние винаги предлагаме качествен превод в спазен срок и сигурност на предоставената ни информация.


Денят на маратонката и Арте.Док

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация