Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече

Как се превежда и легализира българско удостоверение за раждане

Детайлна информация за процеса на превод и легализация на българско удостоверение за раждане може да намерите в статията ни "Признаване на българско удостоверение за раждане в чужбина".   Информация за други казуси, може да намерите в Блога ни (БЛОГ->НОВИНИ).    Безплатна консултация на тел. 0896 731 605, на имейл office@artedoc.com или в онлайн чата ни.

Какво е превод, оторизиран превод, легализиран превод?

Искате да научите какво е превод, оторизиран превод, легализиран превод? Този клип е от кампанията ни "Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията" и цели да повиши потребителските знания на клиентите за превод, оторизиран превод, легализиран превод и да ги избави от примките на измамниците.

Как се легализират документи, издадени в чужбина?

Искате да научите какви са стъпките за легализация на документи, издадени в чужбина? Този клип е от кампанията ни "Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията" и цели да повиши потребителските знания на клиентите за легализация на документи, издадени в чужбина и да ги избави от примките на измамниците.

Как се превежда и легализира удостоверение за раждане от чужбина

Стъпките за превод и легализация на удостоверение за раждане, издадено в чужбина. Повече информация за този и други казуси, можете да намерите в нашия блог (БЛОГ -> НОВИНИ).

Как да направите онлайн поръчка за превод и/или легализация

В тази видео поредица Ви показваме как бързо и лесно, без да излизате от дoма си да изчислите цената за превод и/или легализация на вашите докумети и как да направите онлайн поръчка в 10 стъпки за 2 мин.