Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Агенция Arte.doc и фирма Multivisia организират за Вас бизнес събития от различен мащаб и на територията на цялата страна. Предлагаме Ви чудесни условия за провеждане на семинари, конференции, бизнес срещи, фирмени и бизнес презентации.
Съобразно Вашите изисквания и спецификата на събитието можем да осигурим подходящи зали, специализиран превод по време на събитието (с осигурена за целта апаратура), професионално техническо оборудване, възможност за декориране и изграждане на сцени. Ние предоставяме пълната гама от услуги, необходими за успешното провеждане на всяко подобно мероприятие. Имаме готовност да реализираме всяка Ваша идея.
Опитът и професионализмът на нашите екипи, в съчетание с техния ентусиазъм и креативност, ни правят надежден партньор на редица компании от различни сектори в страната и чужбина.
Осигуряваме преводачески услуги за всякакви мероприятия, които изискват превод на място. В тези случаи подбираме преводачите си съгласно Вашите указания и изисквания и предлагаме следните видове устен превод:
•    Консекутивен:
Превод с изчакване, който обикновено е необходим по време на бизнес срещи, преговори и т.н., публични лекции или обучения с малък брой участници. Цената се определя на час (за един или двама преводачи) в зависимост от естеството на работната или делова среща.
•    Симултанен (с използване на технически средства за извършване на превода):
Превод в момента на говоренето, който обикновено е необходим при конференции, семинари или презентации с голям брой участници. Този превод се извършва от екип от двама преводачи. Цената се определя на ден за екипа.
Цените за устен превод може да видите тук.
Обадете ни се и ние ще Ви дадем най-добрата оферта за организиране на бизнес събития и/или устен превод!
Публикувана на 19 Октомври 2015 Посещения: 2980