Здравейте,Yoanna Ginovska 

Аз съм Йоанна Гиновска – мениджър „Корпоративни клиенти“ в агенция за преводи Арте.Док.

Повече от 15 години работя за корпоративни клиенти и благодарение на натрупания опит научих, че всеки един бизнес има своята специфика и конкретни нужди, които бих могла да разреша чрез експертност.

Мога да предложа услугите си за безплатна консултация на вашия преводачески казус, независимо дали става въпрос за превод на документация, легализация на документи, или превод на уеб сайт.

Това, което отличава агенцията ни е, че на база 23 години професионален опит имаме разработена авторска АРТЕ 5Е система, гарантираща спазването на специфичната терминология, договорения срок и запазване сигурността на предоставената фирмена информация. 

Целта ми е да станем ваши доверени партньори, за да сте спокойни, че нуждите ви от езикови преводи на 36 езика ще бъдат удовлетворени и заедно ще успеем да изпълним желанията на вашите клиенти!

Ако желаете да работите с експерт, който ще разбере спецификите на вашия бизнес, може да разчитате на 15-минутна кратка консултация с мен, за да помогна с решение за конкретен ваш казус, свързан с езиковите услуги.

Използвайте календара ми за записване на срещи тук

Оставам на разположение и на имейл:
 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Бъдете здрави и с пожелания за успешен бизнес!




Може да изпратите вашето запитване ТУК или на телефон 0896 731 605.


Вие сте българска фирма, представителство на чуждестранна фирма или софтуерна компания, която има нужда от превод на документи, инструкции, сайт на различни езици. Вашите проблеми са свързани с неспазване на срокове, получаване на недостатъчно качествен терминологичен превод. Имате притеснения относно запазване на предоставената информация, както и относно сигурността, че ключово важни документи няма да бъдат изгубени при предоставянето им за легализация.


Това, от което се нуждаете, е агенция за превод като нашата, която:
  • Има изградени системи за работа, гарантиращи конфиденциалността и необходимото качество на превода;
  • Има създаден подход за спазване на терминологията във вашата сфера;
  • Използва нови технологии за редуциране на цената при повторяем текст;
  • Ви спестява време, чрез възлагане на онлайн поръчка през сайта си, както и за плащане без да е необходимо да спирате вашия работен процес;
  • Има ясни и прозрачни цени, обявени на сайта си, с цел прозрачност и улеснение за клиента, така че вие да имате пълен контрол върху разходите си. 

ОТДЕЛ ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ


За Ваше удобство създадохме отдел „Корпоративни клиенти", който е специализиран в обслужването на юридически лица. От него можете да получите подробна информация за предоставяните от Агенция за преводи и легализация Арте.Док корпоративни услуги и отстъпки, както и безплатна оферта.
За всички настоящи и потенциални клиенти предлагаме безплатни консултации, така че да можете да направите информиран избор.

Може да изпратите вашето запитване ТУК или на телефон 0896 731 605.

С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВАМЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ АГЕНЦИИ? 


1. Със създадена от нас уникална 5-стъпкова система "Гарантиран качествен превод".

2.
Най-важните отговорности, които поемаме към нашите клиенти:

       -   Гарантираме спазването на договорените сроковете на изпълнение, като ви осигуряваме сигурност и спокойствие.
       -   Помагаме Ви да получите качествен превод, като изберем правилния езиков преводач, спазвайки специфичната терминология на превода.
       -   Запазваме конфиденциалност на предоставената от Вас информация.
       -   Безплатно предоставяме актуална информация за превод и легализация, съобразена със законовите разпоредби.
       -   Имаме решение за всеки бюджет, защото ви предлагаме различни пакети/опции за превод и легализация с различни срокове и ценови параметри според вашето желание.

Нашите услуги са на цени, съобразени с пазарните условия, като при обемни преводи предоставяме отстъпки, които са предмет на индивидуално договаряне.


Може да изпратите вашето запитване ТУК или на телефон 0896 731 605.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УСЛУГИ


  • Предлагаме писмен превод и легализация;
  • Различни видове устни преводи - симултанен, консекутивен, превод с придружаване, превод пред нотариус;
  • Извършваме локализация на уебсайтове и софтуер;
  • Редакцияпредпечатна подготовка и файлово форматиране;

    Онлайн приемане на вашата заявка, сигурно онлайн заплащане, и връщане на готовия превод по електронен път или чрез куриер, като по този начин ви спестяваме време за същинската ви дейност.


ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ


Работим с 10 служители и над 250 преводачи, редактори и DTP специалисти на свободна практика. Избрани сме за официални доставчици на преводачески услуги за Европейската комисия, Центъра за преводи към органите на Европейския съюз, Министерски съвет на Република България и държавни органи и структури. Членуваме в Националната асоциация на преводаческите агенции в България (НАПА) и в European Language Industry Association (ELIA) и си партнираме с доставчици на лингвистични услуги от редица европейски страни.

Може да изпратите вашето запитване ТУК или на телефон 0896 731 605.

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация